Rotaract Craiova Probitas

how to write great essays pdf download https://innovation.cccb.org/web/kathybowing/home/-/blogs/significance-of-brainstorming-in-research-studies how to write cv in english for university
how to write an example in an essay https://www.oncnursingnews.com/discussions/general-discussions/2832 how to write an essay steps
how to write a poetry essay ap lit free essay writer essay writing service singapore
how to write a compelling essay introduction essay writer reviews on best essay writing service

Cine suntem?

Rotaract este un club sponsorizat de Rotary, pentru tineri cu vârste între 18 și 30 de ani. Cluburile Rotaract au ca arie de acțiune comunitățile în care se află. Asta îi face adevarați „parteneri de serviciu” și membri cheie în familia Rotary.

Cluburile Rotaract au întâlniri săptămânale în care se discută proiecte, se vizitează alte cluburi sau se desfaşoaăa activităţi socio-culturale şi work-shopuri de dezvoltare personală și profesională. Locul și ora ședințelor sunt informații publice, iar orice dorește să participe este binevenit – tot ce trebuie să facă este să ia legătura cu Președintele sau Secretarul clubului respectiv. În afara şedinţelor, Rotaractienii au ocazia să se implice în proiecte comunitare sau vocaţionale, să participe la seminarii şi conferinţe şi să cunoască tineri de elită din toate colţurile lumii, deoarece Rotaract înseamnă, înainte de toate, prietenie.

Ce facem pentru ceilalți?

Scopul Rotaract este de a oferi tinerilor oportunitatea de a-și spori cunoștințele și abilitățile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunităților lor, și de a promova relații mai bune între toți oameni din intreaga lume într-un cadru bazat pe prietenie și servicii. Membrii Rotaract sunt tineri care își doresc să crească alături de comunitățile din care fac parte. În acest sens sunt organizate diferite tipuri de proiecte: comunitare, vocaționale, educaționale, ecologice. Scopul acestor proiecte este de a promova spiritul rotaractian, de a ajuta la dezvoltarea comunităților și de a susține elitele.

Proiecte

„Profesorul meu, super-eroul meu!”

 

Membri

Albisoru Cristina

Ahmet Ana

Badescu Alexandra – Past President 2016 – 2017

Cojocaru Daniela

Constantinescu Codruta

Cotofeanu Beatrice

Dakhel Zeineb

Dulgheru Adrian

Hirzoiu Grigore

Iordache Camelia

Mihai Laurentiu – Presedinte 2017 – 2018

Minca Emil

Popa Lucian – Past President 2015-2016

Retea Oana

Rujan Andreea

Riza Anca

Staicu Adeline

Visan Oana