All Star Game 2013, în sprijinul copiilor din Craiova

All Star Game 2013, în sprijinul copiilor din Craiova

All Star Game, meciul-spectacol al stelelor din baschetul românesc, se va dezlănţui luni, 18 martie, la Sala Polivalentă din Craiova. Cea mai modernă sală sportivă din România va fi gazda unui meci de neuitat între Sud şi Nord. Cele două echipe reprezentative vor fi formate din cei mai buni 14 baschetbalişti şi doi antrenori din campionatul intern. Organizatorii au pregătit pentru cei peste 4.000 de spectatori multe surprize şi momente speciale: concerte, concursuri de aruncări de 3 puncte şi de slam dunk.

Evenimentul se va încheia cu un cocktail cu scop caritabil, organizat de Rotary Club Craiova Probitas, la care vor fi scoase la licitaţie obiecte de artă şi articole sportive oferite de vedete. Fondurile obţinute din licitaţie şi vânzarea biletelor VIP vor fi folosite pentru renovarea şi dotarea cu aparatură medicală a Clinicii de Pediatrie din Craiova.

Biletele VIP costă 250 lei/persoană şi vă oferă următoarele facilităţi: un loc la meci în zona VIP, acces la bufet/bar în timpul evenimentului şi acces la cocktailul ce va avea loc după spectacol, unde vor participa jucătorii All Star Game , vedete TV naţionale şi alte personalităţi. Pentru achiziţionarea biletelor, vă rugăm să sunaţi la 0351.179.292.

Organizatorii evenimentului sunt Federaţia Română de Baschet în cooperare cu Primăria Municipiului Craiova, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dolj, Sport Club Municipal Craiova, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova şi Rotary Club Craiova Probitas.

Despre destinaţia fondurilor

Clinica de copii din Craiova se află lângă Parcul Romanescu, pe Strada Corneliu Coposu 107. Zeci de mii de copii sunt îngrijiţi anual de cadrele medicale de acolo, în condiţii igienice improprii şi fără cele mai de bază dotări. Sperăm să strângem fondurile necesare pentru renovarea a 4 din cele 8 saloane şi dotarea clinicii cu minimul necesar: aspiratoare nazale, cântare şi tensiometre pentru bebeluşi, filtre pentru spirometru şi un pulsoximetru.

Pentru a vă convinge de importanţa acestei acţiuni, vă rugăm să priviţi imaginile de mai jos, realizate la Clinica de copii din Craiova în data de 25 februarie 2013.

EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish
ro_RORomanian